Reserveren

Aanhangwagens in

Advies nodig?
010 - 245 7105

DU-DO aanhangwagens, uw adres voor aanhangers en toebehoren 

Aanhangwagens in de omgeving van Rotterdam huren? Bij DU-DO kunt u niet alleen een tandemasser in Rotterdam huren, maar ook al uw aanhangwagens in de omgeving van Schiedam. Met een geschikte aanhangwagen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van goederen en voertuigen. Van een of meer motoren op een aanhangwagen, tot het transporteren van uw graafmachine of andere lage voertuigen, voorziet DU-DO in de behoefte van alle aanhangwagenverhuur.  

Rijbewijs en aanhangwagens 

Bij de huur van een aanhangwagen in Schiedam of Rotterdam is het belangrijk dat u een aanhanger kiest die aansluit bij uw rijervaring. Zo is voor onze auto ambulance aanhanger rijbewijs BE vereist, terwijl voor het gebruik van onze autotrailer rijbewijs B volstaat. Veiligheid staat voorop bij het vervoeren van voertuigen of goederen. Zorg er daarom voor dat u niet alleen de aanhanger in Rotterdam huurt, maar ook de benodigdheden. 

Aanhanger toebehoren huren 

Bij een open aanhanger is een afdeknet van gaas of fijngaas in combinatie met spanbanden de ideale manier om uw goederen tijdens het rijden veilig afgedekt in uw aanhangwagen te houden. Voorzie de tandemasser in Rotterdam van een witte kentekenplaat en zorg dat u direct ook een stroomadapter bestelt, mocht u deze niet in uw bezit hebben. Zo gaat u met een veilig gevoel op weg en hoeft u zich over de inhoud van de aanhangwagen geen zorgen te maken. Het reserveren van een aanhanger gaat bij DU-DO heel eenvoudig online. 

Reserveren aanhanger in Rotterdam 

Selecteer de aanhanger van uw keuze om uw goederen van Schiedam naar Rotterdam te vervoeren. De keuze voor een open of gesloten aanhanger is afhankelijk van meerdere factoren. Bepaal hoeveel gewicht de aanhangwagen moet kunnen dragen en druk op reserveren. Vul uw gegevens in en de periode waarvoor u de aanhanger van DU-DO wilt huren. Wij zorgen ervoor dat uw aanhanger en eventuele toebehoren op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaat. 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Bekijk onze

Meest gestelde vragen

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website