Reserveren

Neem al uw bagage mee op vakantie in een bagagewagen van DU-DO 

Bent u op zoek naar extra bagageruimte voor de periode dat u op vakantie gaat? Huur een betaalbare bagagewagen met precies de juiste afmeting en koppel deze eenvoudig aan uw auto. Bent u niet in het bezit van een trekhaak, dan kunt u die bij ons in DU-DO Dordrecht tegen een voordelig tarief laten plaatsen. Bij de verhuur van bagagewagens bieden wij u goede service en volop keuzemogelijkheden. 

Bagagewagens in Den Haag huren  

Onze bagagewagens hebben een inhoud die varieert van 450 tot maar liefst 1100 liter. Een rijbewijs B volstaat om met deze voordelige bagagewagens van DU-DO de route naar uw vakantieadres af te leggen. Ook voor het huren van een bagagewagen type-D in Dordrecht betaalt u altijd een scherpe prijs.  Met een inhoud van 825 liter is deze bagagewagen zonder meer ruim te noemen.  

Huren van een bagagewagen in Rotterdam 

Voorkom teleurstelling en kies voor de grootste bagagewagen type-F bij onze vestiging in Rotterdam, om er zeker van te zijn dat al uw spulletjes meekunnen op uw welverdiende vakantie. De bagagewagen is ook perfect te gebruiken voor het vervoeren van uw overtollige huisraad. Huur in dat geval de bagagewagen voor een langere periode en geniet van het voordelige tarief dat wij hanteren.  

In Dordrecht een bagagewagen huren? 

Zoekt u een bagagewagen om de belangrijke spullen van al uw gezinsleden mee te nemen tijdens uw jaarlijkse trip? Bagagewagen type-B biedt u voldoende inhoud om dit te realiseren. Maak gebruik van de online reserveringsmogelijkheid of neem contact op met onze vestiging in Dordrecht, dan gaan we de bagagewagen van uw keuze direct voor u reserveren. 

Wagens huren bij DU-DO 

Bij ons huurt u niet alleen bagagewagens, maar ook aanhangwagens en alle toebehoren. DU-DO biedt klanten een goede service en scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor het huren van al uw aanhangwagens en bagagewagens in de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Bekijk onze

Meest gestelde vragen

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website