Reserveren
Rijswijk

Auto ambulance aanhanger huren Rijswijk 

Bij DU-DO is een auto ambulance aanhanger huren in Rijswijk zo geregeld. U reserveert bij ons online de robuuste aanhangwagen voor transport tot maar liefst 3500 kg. Kom bij ons op locatie in: 

  • DU-DO Rotterdam 
  • DU-DO Rijswijk/Den Haag 
  • DU-DO Dordrecht 

Voorzien van handlier staat de auto ambulance aanhanger op het afgesproken tijdstip op uw te wachten. Helemaal klaar voor gebruik. Ontbreekt het u aan spanbanden, dan zijn deze bij ons te koop voor slechts € 35. U krijgt dan twee spanbanden waarmee u uw voertuig goed vastzet voor de reis die volgt. 

Rijden met een auto ambulance aanhanger van DU-DO 

Een auto ambulance aanhanger huren in Rijswijk gaat bij ons heel eenvoudig online. Veilig op pad gaan is van groot belang. Wij vragen u daarom om uw rijbewijs BE aan ons te laten zien, voordat we tot verhuur van onze aanhangwagen overgaan. We voorzien u graag van alle benodigde toebehoren. Denk hierbij aan kentekenplaten, een stroomadapter, een trekhaak of een hulpkoppeling. De prijs die we hiervoor rekenen, ziet u bij alle toebehoren vermeld staan.  

Reserveren van een auto ambulance aanhanger  

Vul vanuit huis of uw kantoorpand snel en simpel het online reserveringsformulier van ons in. Hier heeft u de mogelijkheid uw eigen gegevens in te vullen, aangevuld met het type aanhanger en de datum en de tijd. Is de reservering definitief, dan rest u niets anders dan op de dag van verhuur te verschijnen op door u gekozen vestiging van DU-DO aanhangwagens. 

Advies over het huren van een aanhanger 

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de beste aanhanger voor uw vervoer? Kom dan in contact met de medewerkers van DU-DO. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier. Laat ons weten waar we u mee mogen helpen, dan beantwoorden wij uw vraag snel en vakkundig. Die service verlenen wij graag.  

Neem contact op

DU-DO Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Auto ambulance aanhanger | Rijswijk

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website