Reserveren
Dordrecht

Motortrailer huren in Dordrecht 

Voor het veilig vervoeren van een motor, kiest u bij DU-DO voor de optie tot het huren van een of meerdere motortrailer(s). Wij bieden motortrailers voor één of twee motoren, al naar gelang uw wens en vervoer. Bepaal zelf hoe lang u de motortrailer wilt huren in Dordrecht en reserveer hem direct. Met inachtneming van de maximumsnelheid, het laadvermogen en de lading, vervoert u uw motorrijwiel zonder problemen naar de plaats van bestemming. 

Spanbanden en accessoires kopen 

Laat niets aan het toeval over en koop bij ons stevige spanbanden waarmee u uw motorfiets nauwkeurig vastzet op de motortrailer die u bij ons huurt. DU-DO is hét adres voor een motortrailer huren in Dordrecht, maar u kunt ook bij ons terecht voor kentekenplaten, toebehoren, zoals afdeknetten en stroomadapters. Onderhoud en reparatie nodig voor uw bagagewagen? Neem deze mee als u de motortrailer komt ophalen. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom snel weer klaar is voor gebruik.  

Motortrailer huren bij DU-DO aanhangwagens 

Met maar liefst 3 vestigingen bepaalt u zelf vanuit welke locatie u besluit een motortrailer te huren in Dordrecht. Wij staan voor u klaar in de vestiging van: 

  • DU-DO Rijswijk/Den Haag 
  • DU-DO Dordrecht 
  • DU-DO Rotterdam 

Met onze ruime openingstijden vindt het ophalen en terugbrengen van de gehuurde motortrailer plaats op het moment dat het u het beste uitkomt. Huur een motortrailer voor een dagdeel, een hele dag of zelfs een volledige week. Maakt u gebruik van de verhuur voor 2 uur, dan is dit mogelijk tussen 08.00-16.00 uur. Kom met ons in contact of vul direct ons reserveringsformulier in. Geef aan welk type motortrailer u in Dordrecht wilt huren en op welke dag en welk moment u deze bij ons wilt ophalen.  

Wij zorgen ervoor dat de motortrailer voor u klaarstaat. Alles voor een veilig transport van uw geliefde motorfiets. 

Contact opnemen
DU-DO Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Motortrailer huren | Dordrecht

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website