Gratis aanhanger Dordrecht

In samenwerking met de HVC kunnen wij u een gratis aanhangwagen aanbieden. huur een gratis aanhangwagen van HVC

Indien u afval weg wilt brengen naar de milieustraat dan kunt u bij DU-DO Aanhangwagens voor 2 uur* een gratis aanhangwagen meenemen. Voor lichte materialen zoals kasten, bankstel en snoeiafval hebben wij twee enkelassige aanhangwagens beschikbaar. Voor de zwaardere materialen zoals steen, grond, zand en bouwafval hebben wij twee dubbelassers (voor B-rijbewijs) beschikbaar.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons telefonisch een tijdsblok reserveren zoals in onderstaand overzicht staat aangegeven. Geef hierbij duidelijk aan dat u een HVC wagen wilt reserveren en wat voor soort afval u weg gaat gooien. Vervolgens kunt u op de afgesproken tijd de aanhanger ophalen voor € 25,00 borg. 
U ontvangt na tijdig retour en overhandiging van een afgestempeld formulier uw borg weer retour. Let wel dat u zelf voor de overige zaken moet zorgen zoals een witte kentekenplaat, hulpkoppeling, afdeknet en stroomadapter (indien nodig). Als u deze niet heeft dan kunt u deze bij ons aanschaffen (afdeknet is te huur voor € 3,00; de rest zijn koopproducten).

tijdsblokken:

Dordrecht
ma t/m za
8:00 - 10:00
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00

Let op
Zowel de enkelasser als de dubbelasser hebben een
 max. toelaatbaar gewicht tot 750 kg. Dit betekend dat deze te rijden zijn met rijbewijs B. De keuze welk type wagen u meekrijgt bepaalt DU-DO Aanhangwagens aan de hand van de door u verstrekte informatie over het type afval. De keuze wordt gemaakt vanuit een veiligheids oogpunt. Indien u met de verkeerde lading in de wagen bij de milieustraat aankomt zult u hier geen goedkeuringsstempel ontvangen en is de wagen niet gratis.

Afhaallocatie

DU-DO Aanhangwagens
Stevensweg 65
3319AJ Dordrecht

 

Reserveren

Vul het formulier in om direct te reserveren bij DU-DO Aanhangwagens.

Houd er rekening mee dat voor zaterdag de standaard aanhangwagens (open en gesloten enkelassers, dubbelassers open, gesloten metalen, enz.) niet worden gereserveerd. Hiervoor dient u gewoon langs te komen (advies vanwege drukte is direct om 8:00). 


Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

Open: 08:00 - 20:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

Zaterdag

Open: 08:00 - 18:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

*Op zondagen en nationale
feestdagen zijn wij gesloten.

Copyright © 2020 DU-DO Aanhangwagens B.V. | Privacyverklaring