Graveerservice Dordrecht

Graveerservice Dordrecht levert u al het graveerwerk tegen voordelige tarieven. Tekstborden, naamborden, glazen garveren, krijtspray matrijzen, graveren van eigen aangeleverd materiaal of graveren van series. Wij doen het allemaal en doen dit tegen scherpe tarieven en korte levertijd.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van graveringen welke door ons zijn uitgevoerd. Dit geeft een indicatie van de prijzen en mogelijkheden. Wilt u een bord laten graveren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de mail info@du-do.nl.

NB: Voor een directe prijsopgaaf doe dit zo volledig mogelijk, Dus geef zo veel mogelijk wensen aan zoals de gewenste kleur of materiaal, tekst en eventueel een logo, afmetingen en aantal. Wilt u een eigen voorwerp* laten graveren, stuur dan een foto mee van het voorwerp. Dan kan direct gekeken worden of dit in de graveermachine past.

*Het laten graveren van eigen producten doen wij alleen op basis van eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor misdrukken of beschadigingen aan het product. Houdt altijd rekening met een foutmarge en lever indien mogelijk extra producten.

 

 

U kunt uw aanvraag mailen naar info@du-do.nl wij zullen u zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte toesturen.

 

 

Reserveren

Vul het formulier in om direct te reserveren bij DU-DO Aanhangwagens.

Houdt er rekening mee dat voor zaterdag de standaard aanhangwagens (open en gesloten enkelassers, dubbelassers open, gesloten metalen, enz.) niet worden gereserveerd. Hiervoor dient u gewoon langs te komen (advies vanwege drukte is direct om 8:00). 


Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

Open: 08:00 - 20:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

Zaterdag

Open: 08:00 - 18:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

*Op zondagen en nationale
feestdagen zijn wij gesloten.

Copyright © 2018 DU-DO Aanhangwagens B.V. | Privacyverklaring