Graveerservice Dordrecht

Ben je op zoek naar tekstborden voor binnen en buiten? Wij maken onze tekstborden van de beste materialen. Geschik voor zowel binnen als buitengebruik en zelfs voor industriële toepassingen. Naast het gtraveren van tekstborden kunnen wij ook maatwerk verrichten als het gaat om verkeersborden, parkeerborden en bedrukte tekstborden.

Weet je niet goed welk bord je het beste kunt gebruiken? Neem contact met ons op en wij zullen je vrijblijvend adviseren. 

Hieronder vindt je enkele voorbeelden van graveringen die door ons zijn uitgevoerd. Dit geeft een indicatie van de prijzen en mogelijkheden. Wil je een tekstbord laten graveren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

*Het laten graveren van eigen producten doen wij alleen op basis van eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor misdrukken of beschadigingen aan het product. Houd altijd rekening met een foutmarge en lever indien mogelijk extra producten.

 

Reserveren

Vul het formulier in om direct te reserveren bij DU-DO Aanhangwagens.

Houd er rekening mee dat voor zaterdag de standaard aanhangwagens (open en gesloten enkelassers, dubbelassers open, gesloten metalen, enz.) niet worden gereserveerd. Hiervoor dient u gewoon langs te komen (advies vanwege drukte is direct om 8:00). 


Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

Open: 08:00 - 20:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

Zaterdag

Open: 08:00 - 18:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

*Op zondagen en nationale
feestdagen zijn wij gesloten.

Copyright © 2020 DU-DO Aanhangwagens B.V. | Privacyverklaring