Reserveren

Reparatie & Onderhoud

Wij verzorgen klein en groot onderhoud voor aanhangwagens. U kunt voor allerlei soorten reparaties of modificaties bij ons terecht, van het maken van de verlichting tot het vervangen van de vloerplaat. U kunt uw aanhangwagen gewoon bij ons langsbrengen of even bellen om de reparatie in te plannen. Wij verzorgen ook onderhoud & reparatie op locatie, of u kunt gebruik maken van onze ophaal- en terugbrengservice.

Speciaal voor bedrijven: ISO-keuringen 

In veel ISO-genormeerde bedrijven moet het gereedschap verplicht een jaarlijkse keuring ondergaan. Een aanhangwagen geldt als gereedschap. Wij keuren aanhangwagens volgens de ISO-normen en maken de aanhangwagen(s) weer helemaal in orde. Er komt een ISO-keuringssticker op de aanhangwagen en u ontvangt een ISO-keuringsrapport bij de factuur voor uw administratie. Wij houden voor u bij wanneer uw aanhangwagen weer de jaarlijkse keuring moet ondergaan en brengen u hier tijdig van op de hoogte.

Onderdelen

Wij hebben van bijna alle merken aanhangwagens onderdelen: verlichtingen, artikelen voor anti-diefstal, koppelingen, remtrommels en –kabels, hang- en sluitwerk, spatborden… We hebben een enorme voorraad en kunnen specifieke onderdelen voor u bestellen. Kom bij ons langs of neem contact op.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website