Kentekenplaten maken Dordrecht  


 

CORONAVIRUS UPDATE

 

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hanteren we een aangepast beleid en openingstijden.

- We verzoeken om alleen binnen te komen.
- Om ons personeel te beschermen vragen wij je, als je niet in staat bent om zelfstandig een aanhangwagen aan te koppelen, iemand mee te nemen die dit kan doen.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht om de aanhangwagen- en balieruimte te mogen betreden.
- Houdt zowel binnen als buiten minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en ons personeel.

Graag vragen wij iedereen om zich te houden aan de bovenstaande richtlijnen en die van het RIVM. Bedankt voor uw begrip. Bij vragen kun je contact opnemen tijdens openingstijden met 078-6160778 of via de mail. 


 

Alle type kentekenplaten en exportdocumenten klaar terwijl je wacht. Zelfs de luxe kentekenplaten maken wij in Dordrecht allemaal ter plekke voor u. Je kunt voor het laten maken van kentekenplaten ook naar DUDO Den Haag of DUDO Rotterdam. Hier maken wij de meeste kentekenplaten ook gelijk voor je klaar. Om kentekenplaten te laten maken in Den Haag klik je hier. Om kentekenplaten te laten maken in Rotterdam klik je hier.

 

 

Reserveren

Vul het formulier in om direct te reserveren bij DU-DO Aanhangwagens.

Houd er rekening mee dat voor zaterdag de standaard aanhangwagens (open en gesloten enkelassers, dubbelassers open, gesloten metalen, enz.) niet worden gereserveerd. Hiervoor dient u gewoon langs te komen (advies vanwege drukte is direct om 8:00). 


Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

Open: 08:00 - 18:30 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

Zaterdag

Open: 08:00 - 18:00 U kunt de aanhangwagen terugbrengen tot 22:00.

*Op zondagen en nationale
feestdagen zijn wij gesloten.

Copyright © 2021 DU-DO Aanhangwagens B.V. | Privacyverklaring