Reserveren
Den Haag

Autotrailer huren in Den Haag 

Bij het vervoeren van auto’s is het belangrijk om hiervoor een passende autotrailer te huren. Bij transport gaat het niet alleen om het formaat van de autotrailer, maar ook om de gewichtsklasse. Een autotrailer huren in Den Haag doet u snel en vertrouwd bij DU-DO aanhangwagens. Met maar liefst 3 eigen bedrijfspanden, is er altijd een DU-DO vestiging bij u in Zuid-Holland in de buurt.  

Auto vervoeren op autotrailer 

Laat niets aan het toeval over bij het vervoeren van uw dierbare auto. Uw wagen vraagt om veilig vervoer en dat vraagt om goede kennis van zaken. Investeer in het huren van een autotrailer in Den Haag en maak gebruik van de autotrailers van DU-DO. Verkrijgbaar in verschillende laadvermogens en afmetingen, waardoor er altijd een geschikte autotrailer is die bij uw vervoerswens past. Voor het vervoeren van uw auto op een autotrailer tot 1350 kg volstaat rijbewijs B. Maakt u gebruik van een autotrailer met een laadvermogen van 200 kg dan dient u hiervoor rijbewijs BE in uw bezit te hebben. 

Vestigingen DU-DO aanhangwagen 

Heeft u zelf geen spanbanden om uw auto mee vast te zetten op de aanhanger die u bij ons huurt? Koop u deze gewoon bij de dichtstbijzijnde vestiging van DU-DO waar u ook uw autotrailer huurt in Den Haag.  Wij helpen onze klanten vanuit de bedrijfspanden van: 

  • DU-DO Dordrecht 
  • DU-DO Rotterdam 
  • DU-DO Rijswijk/Den Haag 

DU-DO aanhangwagens voor verhuur, reparatie en onderhoud 

Wij bieden een totaalaanbod dat varieert van de verhuur van autotrailers, aanhangwagens en bagagewagens tot alle denkbare accessoires en toebehoren, zoals kentekenplaten. Zelfs voor onderhoud & reparatie van uw eigen aanhangwagens staan wij voor u klaar. We repareren verlichting, vervangen de vloerplaat en dat doen we op verzoek zelfs bij u op locatie. Kies voor een autotrailer huren in Den Haag voor DU-DO en ervaar zelf onze betaalbaarheid en het ruime aanbod dat wij bieden. 

Contact opnemen
DU-DO Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Autotrailer huren | Den Haag

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om een reservering aan te vragen.

Uw gegevens
Uw gegevens
Type aanhanger
Ophalen in
Type aanhangwagen
Datum & tijdstip
Datum & tijdstip

Informatie

Doorzoek de website